HTML

Közegellenállás

Harcom, mondhatnám ha lenne bajszom.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.12.16. 18:27 el Carpintero

Mi is a Karácsony?

Címkék: kultúra

A nagy rohanásban nem is vettem észre, hogy tulajdonképpen le kell dolgozni a Szenteste napját. Nagyon szeretném tudni tulajdonképpen ez kinek az ötlete lehetett (azt hiszem Pista tudja [egy barátom]).

Node visszakanyarodva, a Szentestére ha magát a Karácsonyt mint eseménysort fogjuk fel és pediglen nem vallási értelemben tekintünk rá hanem mint kulrúrális illetve családi ünnepre azt hiszem akkor is lehet azt állítani, hogy maga a Szenteste a vacsorával az "új" karácsonyfával az ünnep fényponytja. Sőt ha még fokozni akarjuk a jelentőségét bizonyos szempotból akár állami ünnepnek is lehetne nevezni de hagyjuk ezt, a lényegen nem változtat, miszerint a mókuskerékből nincs kiszállás.

Teljesen mindegy, hogy mindenki a családjával szeretne lenni, kikapcsolódni akar, esetleg elmélkedni le kell dolgozni és pont, elképesztő, hogy azokban a vezetőkben ennyi nagyvonalúság sincs továbbá az is, hogy az értelmiség olyan töketlen, hogy nem mer egy szót sem szólni (és még sok másért sem...). Véleményem szerint, míg az emberek ennyire gyávák és ennyire nem tudnak kiállni semmilyen ügyért addig bárki kormányozhat és bárki azt tehet amit akar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozegellenallas.blog.hu/api/trackback/id/tr9826661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása