HTML

Közegellenállás

Harcom, mondhatnám ha lenne bajszom.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.12.14. 14:50 el Carpintero

Az utolsó ólomvasárnap

Végre ez is eljött idén. Az utolsó mókuskaloda előtti vasárnap délután. Ezek azok a délutánok melyeket igazán utálok, ugyanis idegssé tesznek, mivel gyakorlatilag semmilyen rámtestált kötelezettséget nem teljesítek, vasárnap idegeskedem ezek miatt. Azért ha valami félregépelés miatt valaki mégis idetéved az ne aggódjon annyira nem idegesít ez, hogy ne tudjak kedélyesen cigarettázni, de valahogy bosszant. A tetv... vagyis bizonyos "feletteseim" befurakodnak a hétvégémbe. Tudom most valakik fejében megfordulhat, hogy ha teljesíteném a kötelezettségeimet (hihi) akkor nem kéne idegeskednem. Na igen akkor tényleg nem de ha valamit is teljesítenék akkor meg mitől lenne ez vasárnap s pláne mitől lennék önmagam?

Erről eszembe jut egy spagettiwestern mikor is Bud Spencer és Terence Hill épp ebédelnek mikor az apja azt mondja nekik, hogy csináljanak valamit közösen, erre Spencer kezéből kiesik a kanál vagy a villa és teljesen döbbent tekinettel visszakérdez, hogy nade apa dolgozzunk? Mire az öreg: -Dolgozni? Azt azért nem muszály, én a lótolvajrásra gondoltam...

Nem tudok lovagolni de ettől függetlenül egyet értek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozegellenallas.blog.hu/api/trackback/id/tr83822343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása