HTML

Közegellenállás

Harcom, mondhatnám ha lenne bajszom.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.12.12. 18:37 el Carpintero

Van-e élet a halál előtt? (régebbi írásom az IC-ről)

Tesszük a dolgunkat (hisszük), csináljuk amit tenni kell (kell?) engedelmesen hajtjuk végre a parancsokat miket követel az élet (ki az?). Nézzük amit adnak (?) esszük amit veszünk (hol? mit?)

és alszunk mikor elfáradunk (a semmibe ugyebár). Ebben az esetben adódik a kérdés miszerint van-e élet a halál előtt? Illetve mi az. Régebben (anno 200 év) a kérdés az volt mikor halunk meg, ez egy elég jogos kérdés de közben minden kezdett megváltozni. A piros kék lett, a ló autó, az ember meg egy barom.  Így jöhet most emígy a XXI. század hajnalán a kérdés mely a cím is egyben. Hát tudja a fene, van-e avagy nincs de majd ihletet adhat a művészeknek, szép téma. Ó pardon a művészből sajnos csak a "vész" marad meg vagy a "mű"(mint anyag). 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozegellenallas.blog.hu/api/trackback/id/tr55819445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása